Existují nějaké fotky na tuhle mašinu?
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
KING TIGER píše:Existují nějaké fotky na tuhle mašinu?
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Michael Sokolík píše:Dělá He-219A-0, ale jak se staví to ti teda nepovim.
cowboy píše:zneuzijem tuto temu na svoje impertinentne otazky:
Vyraba Dragon aj He 219 A v 1:72? Ak ano aky je to model (myslim ako sa stavia)?
Martin Černý 'Černoch' píše:He-219 A od Dragonu se staví slušně řečeno na h....... To jsou mé postřehy když jsem se ho pokoušel postavit před x lety. nakonec jsem celý vrak daroval.
Fíkus píše::lol: asi máme každej jinej zkušenost... stavěl se v pohodě... teda ty gondoly byly horší, ale dalo se... mám ho rozdělanej X let, protože sem ztratil jednu vejškovku... snad ji brzo seženu a doklepu ho do konce...
Martin Černý 'Černoch' píše:He-219 A od Dragonu se staví slušně řečeno na h....... Moc to nepasuje, hlavně motorové gondoly...
Fíkus píše::lol: asi máme každej jinej zkušenost... stavěl se v pohodě... teda ty gondoly byly horší, ale dalo se...
DOSKOČIL MICHAL píše:Martin Černý 'Černoch' píše:He-219 A od Dragonu se staví slušně řečeno na h....... To jsou mé postřehy když jsem se ho pokoušel postavit před x lety. nakonec jsem celý vrak daroval.
... náhodou jsi se s tim popasoval dost dobře ..... mě se to staví na starý Dragon docela slušně, je to horší než Do335, ale jde to. Mám to jen začaté a skorohotové gondoly ....
Karel Pilát píše:Martin Černý 'Černoch' píše:He-219 A od Dragonu se staví slušně řečeno na h....... Moc to nepasuje, hlavně motorové gondoly...Fíkus píše::lol: asi máme každej jinej zkušenost... stavěl se v pohodě... teda ty gondoly byly horší, ale dalo se...
No, jak vidno, méně zdatní modeláři s tímto kouskem mohou mít problém...Není na krabce napsáno: "Od 10ti let"?
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Jirka Martinek, porto a 21 návštevníků