Sqadron signal na Fw-189 je na stránkách http://photo.163.com/photos/inavigation
Radim Špůrek píše:Přidám se z otázkou - jaká kabina byla v MPM/Condor - vacuform, nebo stříkaná? pokud vacuform, byl jeden nebo i náhradní? pokud byly dva, nezbyl někomu jeden? ... - vím že to je podivná myšlenková konstrukce, ale jako doplněk jsem kabinu Fw-189 nenašel a tak hledám jakoukoliv možnost abych si nemusel dělat kabinku sám...
V Cundoru je stříkaná. Vacu dělá Falcon v setu - je na Airfix.
Radim Špůrek píše:V Cundoru je stříkaná. Vacu dělá Falcon v setu - je na Airfix.
Ahoj Karle
Máš? Neprodáš? Koupím... Chtěl by sem, moc by sem chtěl...
Radim Špůrek píše:V Cundoru je stříkaná. Vacu dělá Falcon v setu - je na Airfix.
Ahoj Karle
Máš? Neprodáš? Koupím... Chtěl by sem, moc by sem chtěl...
DOSKOČIL MICHAL píše:
a kde jsou fotky ??Radime zdravim, dělám ho taky ( nočníka ), pokud tam nepujde ta Airfixí, budu ji vyrábět z kopyta, tak Ti ji dám do schránky.... nebudeš v Liberci ?
Radim Špůrek píše:Tak já to teda večer nebo zítra nafotím... Teprve jsem začal, moc tam toho k focení není, jen nějaký řezání a broušení...
Já koupil to 189 od Bílka s plechama jako další rozcvičku - chci ho přerýt a zkusit i nejtovadlo páně Douska. Ten Airfix je nádhernej v tom, že má všechny nýty, a dokonce i správně, ale velikostně tak na lokomotivu až se v ních ztrácí rytí.
Jinak mám i tu čtvrtku od MPM, ale ta přijde na řadu později...
Do Liberce zatím ne. Na výstavy bych já mohl jedině pokud by někdo vymyslel sekci rozestavěno ... že by sis tam dovezl něco co máš rozestavěný, sednul si tam do vyhrazené části sálu a modelařil a všichni okolo by ti do toho kecali. V mém případě by to mělo pozitivní bod v tom, že bych, poté co bych utekl z domova jako na soutěž, měl konečně nějaký čas věnovaný modelaření...
DOSKOČIL MICHAL píše: ty máš nýtovací výkres ?to tedy moc prosím ...
Fíkus píše:Díky všem, kdyby se ještě něco našlo, sem s tím
Uživatelé procházející toto fórum: Otakar Blahut, Radek100, Semo82 a 15 návštevníků