Takže je to víkendovka. Rupla mi kabinka, takže jsem byl solidně nas... Stavba až na pár věcí celkem pohoda. Kamo je z Číny 1940. Nastříkáno GSI C128 IJA Gray-Green a zbytek taky GSI. Obtisky docela slušný.(na ICM) Patina decentní, podle mého uvážení. I když to je dvoudenní záležitost, tak se to povedlo dobře.
Máš to pěkný, i když mi trochu uchází smysl modelu postavenýho za víkend, ale budiž. Tenhle kousek by si zasloužil možná víc času. Nicméně pěkný počin ...
To Fidoo- To máš jedno jak dlouho se to staví, zkur..t můžeš model i za měsíc.
To Pup- Ty odřeniny se mi osvědčily, vypadají pěkně a líp než odřeniny stříbrnou nebo hliníkem. Na světlý barvy tmavší čiping a na tmavou světlej čiping.
To Torju- Ty trubky tam jsou, ale jsou blbě vidět mezi těma škrábancema.
To Miloš V- Nemůžu posoudit, ale prý je ten RSmodels lepší. Podle toho co jsem si to prohlížel, bude ten RS o hodně snažší na stavbu plus plechy a resiny.
Co to je za kamo? Oranžové konce křídel máš gde?,............
Pěkné!!
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire