Přesněji BRDM 2... není ani tak "překopaný",jako spíš "vytuněný"... má navíc světla a rošty přes skla....to je asi tak nejmarkantnější.... jinak s Fíkusem souhlasím....z nezávislého pohledu to vážně vyznívá docela ironicky..
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
a kldo má být ta první strana????? ...já se pokládám za nezúčastněného...neposlouchám techno,ani se me nelíbil tehdejší postup státních složek...asi tak...
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Vašku, chtěl jsi napsat: nelíbí se mně to, co si navymýšleli novináři. Nechápu, jak v tomhle národě může dneska někdo po zkušenostech z minula věřit novinářům. Jo, když píší to, co chci slyšet, pak jo. Uvědom si, že je živí prodejnost, nikoliv pravda.
Osobně jsem byl u docela hodně případů, které jsem si pak četl v novinách. Hlavně záplavy v roce 1997, kdy hasiči potom čistě nechtěně shodili reportérku TV Nova do vody. Kdybych nevěděl podle místa a doby o co šlo, z těch jejich senzací bych to nepochopil. Tiskoví mluvčí už to řeší tak, že si nechávají články, co jim dávají, autorizovat. Ani to nepomůže. Pokud to není senzace, neotisknou to. Podívejte, jak dopadl ten brutální policajt Čermák, co zbil Jacques. Osvobozen. Kolegové ho nechali ve štychu, těm nikdo nic neudělal. Jemu ruply nervy, když v tom průseru zůstal před kamerama s tou sviní výtržnickou sám. A média diktovala, jak se věc bude šetřit, továrišč Husák mu v novinách vynadal do horlivých troubů. Protože jim šel Husák na ruku, média úplně pominula, že policejní prezident veřejně urazil svého podřízeného bez ohledu na výsledek šetření. To bylo podle nich v pořádku. Když pak vyrazil Husák racing team na cestu do Austrálie rychlostí 180km/h "měřili" mu novináři rychlost pomocí tachometru na svém vozidle. No co to je, soudruzi, kde to jsme? To si tak můžeme dělat jeden druhému. Pojďme na to!
Ti nemají co komu kázat. Husák si pěstuje svoje informátory, novináři svoje senzace.
Mimochodem: na přechodech pro chodce dodnes umírají lidé, protože jim TV Znova a Mladá žumpa dnes řekli, že mají před vozidly absolutní přednost.
PS: tím se té naší svinské firmy nechci ani na okamžik nějak zastávat.
Je dobré padnout za svoji vlast. Ale je ještě lepší přinutit ty druhý bastardy, aby padli za tu svoji.
gen. Georg S. Patton, velitel 3 US Army v Evropě
to Hammer:Co se týče Jacques tak docela zajímavý byl videorozbor události,který na svých stránkách zveřejnila NS.Mimo jiné je i vidět jak J. Čermákovi strhává odznak s číslem k uniformy.
Si myslím, že be se k tomu od kolegáčků daly sehnat komplet detailní foto. Co vy na to? Hodilo by se to někomu?
Taky mám možnost vyfotit FuGu přímo u nás, má ji tady chlápek v autobazaru!!!!
Je dobré padnout za svoji vlast. Ale je ještě lepší přinutit ty druhý bastardy, aby padli za tu svoji.
gen. Georg S. Patton, velitel 3 US Army v Evropě