Super akcia množstvo modelov A ešte viac ľudí. Bude možnosť zverejnenia všetkých výsledkov nakoľko som nepočul skoro nič. Kategória prúdové 1/48 A väčšie mala hodnotené len prvé dve miesta V senioroch?
Parádna akcia chlapi! Od PB máte jednu obrovskú poklonu.Ja myslím,že to vyšlo na 200%. Teraz si idem pokaziť náladu volením menšieho zla.A taký to mohol byť krááásny deň.
Chlapi akcia dobrá aj myšlienka. Asi ste nečakali takú veľkú účasť lebo tie priestory boli maličké. Autičkari sa tlačili na jednom stole a potom nemohli prezentovať slušne svoje modely ( hrozilo poškodenie modelov čo sa aj stalo ) . Môj osobný názor - diaľkovo ovládané modely na takúto výstavu nepatria je to iná kategória, chápem že ste chceli dať možnosť prezentovať sa každému ale sú to veľké modely a zaberajú veľa miesta. Treba porozmýšľať nad dozorom pri stoloch. Ale na to že to bol prvý ročník celkom to ušlo, keď sa vychytajú mušky tak môže byť z toho veľmi slušná akcia.
Súhlasím so Zednikom. Čo sa týka autickarov tak tie dva RC modely to tam zabili. Nabuduci rok striktne zakázať Inak s akciou som veľmi spokojný, prekvapila ma účasť a aj návštevnosť. Nabuduci rok si to určite zopakujem. Držím palce pri ďalších minimálne tak vydarených ročníkoch.
Naposledy upravil Karci83 dne 05 bře 2016, 19:06, celkově upraveno 1
Za našu výpravu chcem poďakovať organizátorom za pekne strávený deň medzi super ľuďmi,v príjemnom prostredí.Akcia sa Žilinčanom rozhodne vydarila. Na ich obhajobu sa dá povedať že asi nikomu z nich sa ani nesnívalo o takej účasti na prvom ročníku.A kto má aspoň aké-také skúsenosti s prípravou súťaže mi dá za pravdu,že to nie je žiadna sranda. Natož prvý ročník kde ozaj netušíte čo máte očakávať. Znovu klobúk dole a ďakujeme. PS: verím že menšie nedostatky sa dotiahnu ako ten zvuk
Za naši výpravu z KPM Zlín . Na to že to byl první ročník - super účast, ať už modelářů tak i modelů. K tomu všemu se přidává přátelská a pohodová atmosféra. Pro mne osobně, vynikající možnost setkat se a mluvit i s lidma které jsem znal jen tak na dálku z diskuzních fór. Chlapi do budoucna přeji větší prostory, protože to vypadá na soutěž která určitě nebude trpět malým množstvím modelů. Skvělá práce .
Dakujeme za super strávenú sobotu.....výpravu z Hornej Nitry ( TO-PE-PD ) môžete očakávať aj na druhom ročníku........tie malé nedostatky sa dajú v budúcnosti odstrániť..... za super prvý ročník
Za MK MsKS Rimavská Sobota by som sa chcel organizátorom poďakovať za super akciu. Na prvý ročník to bolo úžasné, keď sme prišli a nemali si kam zložiť modely ostali sme z toho počtu šokovaní. Samozrejme všetko sa vyriešilo. Len tak ďalej, začali ste to perfektne!