Božíí!! Nemám slov,došla mi........................TOHLE je na světelnej rok před tím,co já vůbec spáchám na modelu Normálně,kdybych nevěděl,že je TO model,tak věřím,že vidím skutečné letadlo...jen vzlétnout a sestřelit nějakou ,,Létající pevnost"..
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Dokonalá komixově přeexponovaná záležitost. Fakt se mi to líbí, byť ty kontrasty jsou brutální. Ty Braňo, nemáš tam náhodou variantu kabiny pro zavřenou? Přijde mi, že jsi nepoužil tu odsunovatelnou část kabiny, zmáčknutou dle kolejnic na trupu...
Som rád ze sa Dora viac menej páči. Fotografie sú trochu ostrejšie než je real ale chcel som aby bolo niečo na fotkach vidieť aby to nebola len tmavá hruda. A zabudol som poďakovať kolegom Jozef66 a reserve22 za pomoc pri stavbe. Bez nich by to dopadlo určite horšie.
Krasna robota A navyse sa mi paci zvolena farebna kombinacia, taky vzorkovnik farieb, ktore boli vtedy k dispozicii. Neviem, do akej miery je to realne, resp. historicky podlozene, ale fakt sa mi to paci. A velmi.
Tleskač. Vorvaňovi, že byl první. Přijde mi to samozřejmě perfektně postavené, ale takové kánárkoidní. P.S. Neumím to ani z poloviny tak dobře, ale je to můj názor, sorry.