Marder píše:Promiň, mezi letadly a technikou není zase tak moc velký rozdíl a např. když stavebnice nebude mít upínací pásy, tak je dokoupíš. Pokud nemáš ve stavebnici plechy, tak by bylo dobré si je opatřit, třeba by si to zasloužilo mřížky nad motor. Na letadle asi nahradíš kulomety nebo kanony inijekční jehlou nebo alespoň odvrtáš otvor. To samé (odvrtání) by chtělo udělat i u kulometu na tanku.
Marder píše:To Tomas 77: nechci se s tebou hádat, ale o "oddychovce" píšeš pouze ty. To, že něco je postaveno pouze z krabičky ještě neznamená, že to je oddychovka.
atari píše:Moc pěkné, naopak si myslím, že patinu máš akorát. Bláto po stranách na blatnících je supr. Něco, co se musím naučit, vždy to přeženu. Také jsem sem přišel na skok od letadelSestavování kol tygra jsi si určitě užil, mě málem kleplo. Zlatý letadla, kde člověk udělá tři kolečka a je hotovo
Lana jsou ze stavebnice v plastu, nebo jsi je dělal z drátků? Vypadají parádně.
Protože jsem teď také stavěl tygra, nechybí ti tam po stranách takové ty čepy na zvedání věže jeřábem? Vzadu na věži ho máš a po stranách ve předu nejsou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků