Nic bych si z toho nedělal. mě se filtry podle mých přdstav povedly asi až na třetím modelu techniky... chce to zkoušet... podle fotek bych řekl, že si olejů dal zbytečně moc. stačí fakt tečky špičatým štětcem a rozmýt širším štětcem. já rozmývám ředidlem S-6006 na natírání ( podklad akryl lak tamiya). vždycky si smočím plochej štětec v mystičce z ředidlem a z každý strany s ním ťuknu do hadru... pak rozmývám oleje... na zelenou kamo bych dal bílej, žlutej a třeba okr olej. jestli si to ještě nezalakoval, mělo by ti to jít rozmýt ředidlem (zase štetcem) až to zaschne začni znovu... možná sis mohl vybrat tvarově míň náročnej tank, ale to je jen na tobě. každopádně good luck
No toto bol môj prvý pokus, lebo doteraz som model farbil len štetcom a nič viac s nimi nerobil, teraz už môžeš farbu striekať, tak som skúsil aj tieto oleje, len mi to nejak nevyšlo s tou bielou, inak s umbrou a okrom som bol spokojný.
Už sa mi to podarilo dostať dole, takźe to musím odopravovať, lebo miesta mi mi povolila na bokoch farba s lakom a potom to skúsim bez tej bielej. Otázne je kedy, lebo nejak nemám čas
Mal si si zohnať a naštudovať podklady...... Návod sú pre mňa dostatočné podklady.