Už se těším chlapci, jak se do toho zase vrhnu. Před Vánocema jsem přišel o práci i o bydlení, takže nálada na bodu mrazu. Teď se všechno v lepší obrací (doufám). Nová práce, nový bydlení, nový Arbeitsplatz a teď navíc 6 dní volna, tak se na to snad vrhnu...
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Díky Jozi. Máš recht, svátky stály za starýho Bella, ale já Vánoce ani Silvestra nějak moc nemusím...takže to ve finále byly nervy stejný jako v červenci (nebo ve čtvrtek)
hans dlouhán píše:Díky Jozi. Máš recht, svátky stály za starýho Bella, ale já Vánoce ani Silvestra nějak moc nemusím...takže to ve finále byly nervy stejný jako v červenci (nebo ve čtvrtek)
Mas dobre,ze si si nasiel tak rychlo pracu a byvanie.U nas na vychode by sa to rovnalo nemoznemu zazraku.Zivot vie byt niekedy riadna ku.va.
No, smyslu pro humor jsem měl vždycky přehršel, tak snad mi to zůstalo...hlavně jsem rád za spřátelené duše z Eurozóny a hrozně rád vás poznám osobně... někdy...doufám...snad
Po nepříjemných událostech nastává doba opětovného patlání Me 208. Začal jsem rozšířením horní části motorového krytu. Musel jsem slepit poloviny trupu, pouze horní spoj jsem nechal volný. Díky mojí netrpělivosti a chuti pokračovat jsem to nechtěně vylomil a musel lepit znova.
Slepený trup s vynechaným horním spojem motor. deklu
Plastový proužek vlepený mezi
Pak pomocí malých nebo spíš miniaturních proužků plastu jsem vytvořil dosedací plochu po celém obvodu přední části celého čumáku.
Následovalo slepení trupu a čelního dílu dohromady. Začal jsem na spodku vlepením plastového dílku, který mi vymezil vzdálenost a zajistil aspoň nějakou pevnost.
To samé shora.
Pak se začalo s postupným oblepováním celého obvodu plast. miniproužky. Vypadá to trochu jako opilej plaňkovej plot, ale tady je estetika vedlejší. Hlavní je pevnost, protože se tady bude hodně dotmelovat, následně brousit a nakonec rýt paneláž a nýtovat.
Ty si riadny mäsiar ,paci sa mi takato robota.Vyuzivas aj roznofarebny plast aspoň ti neujde geomertia.No memas obavy,ze ti vsetok ten nakopeny materiál bude prilis dlho pracovat?
...a poslední vrstva tak jako ty předešlé zalita jest řádně lepidlem rozpouštědlovým...Během nočního klidu to všechno vytvrdne a zítra se chystám na opětovné broušení a následně se bude tmelit dvousložkovým Milliputem...