DOSKOČIL MICHAL píše:přiletíš s hotovou Savojkou co Zdic ? ( prej je to v tělocvičně ...)
Do Zdic se chystám, ale bez Savoie, předávat jí budu teďka ve čtvrtek majiteli.
P.S. Doufám, že teďka konečně pořádně pokecáme

DOSKOČIL MICHAL píše:přiletíš s hotovou Savojkou co Zdic ? ( prej je to v tělocvičně ...)
Jakub Vilingr píše:DOSKOČIL MICHAL píše:přiletíš s hotovou Savojkou co Zdic ? ( prej je to v tělocvičně ...)
Jakub Vilingr píše:Několikrát jsem měl chuť tu Savoiu hodit proti zdi, ale pak mi bylo líto toho vynaloženýho úsilí, tak sem si to dycky rozmyslel![]()
![]()
Karel Pilát píše:Kubrt určitě kecá. Houby úsilí - peněz je mu líto. Novej majitel už Savoiu zaplatil a teď by to Jakub musel stavět znovu!![]()
Karel Pilát píše:A je to venku.![]()
Snad se mu to už bude líbit. Mně se to líbilo i před tím. Změnilo se vůbec něco?
Jakub Vilingr píše:Karel Pilát píše:A je to venku.![]()
Snad se mu to už bude líbit. Mně se to líbilo i před tím. Změnilo se vůbec něco?
Ale jo, přidal jsem zopár flekancou a taky je zvětšil, přerubal kabinu, přemaloval motory a torpédo, opravil otrhaný obtisky, natahal antény a výztuhy... Prostě tu stránku připomínek jsem zpracoval![]()
![]()
![]()
![]()
Karel Pilát píše:Já vím, já Ti to jen posunuju, aby to fšici měli na očích, tu nádhernou obludu. A vůbec mi nevadí, že se Ti moje modely nelíbí.
![]()
Škoda, že to nemůžeš vzít do Zdic.
Martin Černý 'Černoch' píše:No konečně už se na to dá koukat![]()
Ale jo Kubajs, musim uznat že máš docela šiškovný ruce.
Honza Kopecký píše:když si projedu celou stavbu, nezbývá fakt nic jinýho než smeknout.podle mě špičkovej výsledek, krásnej povrch, decentní věrohodná patina. K tomu hodně atraktivní kamo! dávám 11 z deseti.
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků