Obavamm se, ze dnes jenom doopravym hrbet a mozna se pokusim nastrik zprasit skvrnama (mam z nich respekt). A tim mozna vyhasnu, neb zitra bych se mel presunovat do CZ a rozhodne si Bfko nebudu brat s sebou. Nebude totiz na to cas ... no snad 26teho navazu na stavajici stav, tedy, pokud mi to holky dovoli.
Pak totiz prijde to, co nenavidim ... deklovani ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Takze zcela jiste prerusuji prace minimalne do 26.12. Jestli pak budu Silvestra stihat, je v rukou mych holek.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Coz o to, holky jsou velky, ale ta nejvetsi si bude narokovat cas ...
Určitě máš víc šancí se k tomu dostat a tu největší nějak zabavit (třeba flaškou vaječňáku) než já. Já budu rád, že padnu hubou do postele před půlnocí.
Michal Vyparina píše:Copak je ta modrá páska zač???
Tak jsem nasel origo pytlik ...
Scotch Plastic Tape firmy 3M.