Vrátil jsem se ke kotvám. Přemýšlel jsem jak upevnit ke špičkám, teď nevim jak to nazvat, srdce nebo trojúhelníky. Kdybych je sletoval, tak při následném zahřátí pro zakalení by odpadly, taky jsem je mohl zakalit obojí zvlášť a pak je k sobě přilepit, ale čim bych měl přilepit železo k železu aby to drželo. A tak jsem vymyslel že díly k sobě přinýtuju rozklepanym měkkým drátem.
Díky za pochvalu a odkaz na článek, jen škoda, že moje francouzština neni dokonalejší abych si to ho mohl přečíst. A přítel googel taky moc nepomohl, jeho překlad je trochu kostrbatý. Navázal jsem na kotvy lana
Taky mi dorazily objednané kladky k dělům od Radka B.(tímto mu ještě jednou děkuji) a můžu se pustit do jejich uvazování. Kladky jsou perfektní, bude s nimi radost pracovat
Moc pěkná práce. Ono větší měřítko má své výhody -detaily se lépe zhotovují, ale také nevýhody - jakékoliv nedostatky jsou více vidět (což ovšem není Tvůj případ).
Díky marshalv pěkně jsi popsal výhody a nevýhody malého měřítka,dobře se na modelu pracuje, ale né všechno vyjde tak jak chci a k dokonalosti to má hodně daleko. Je tam spousty chyb a nepřesností. Jdeme na další fotky úvazy děl