Malý posun, jelikož jsem nebyl spokojen se vzhledem motoru a na detailnější drátování jsem si netroufal, tak jsem to zavřel. Není to ještě vše slepené, sedí to celkem dobře. Pokračování až to pořádně proschne.
Ahoj, ja som Galanda nedávno staval v 72ke. Dosť som vtedy študoval, ako sa v tom vyznať. Ak chceš, tak sa naň pozri, možno ti trochu pomôže, aj keď tiež neviem zaručiť, že mám všetko dobre. viewtopic.php?f=6&t=90740 Chýba mi tam tá palivová trubka v kabíne. Zabrať mi dala samodomo výroba ďalekohľadu. A potom je tam otázka kužeľa. Videl som fotku aj s týmto, čo máš ty, (špicatý), ale na väčšine fotiek, z ktorých som vychádzal, bol taký skrátený, tupý kužeľ. Ja som ho tuším získal zabrúsením tohto špicatého. Držím palce.
Díky, já jsem teď s letadly ve fázi, že hlavně potřebuji nějaké dostavět, takže se budu muset smířit s pár kompromisy. Viděl jsem plno zcela odlišných modelů Gallandova stroje (dobových fotek moc ale ne), nelítal dokonce na více strojích s podobným markingem?
Veď práve, že asi lietal. Alebo sa mi ešte zdá reálne, že napríklad tá vrtuľa sa vymenila. Fotiek inak nájdeš kopu. Stačí gúglovať. Ja som sa to snažil napasovať hlavne na túto fotku.