Ahoj všem....jelikož to tady nějak pokulhává.... tak sem přidám nové téma,které jsem neměl moc v úmyslu zveřejňovat na fóru a patlat si ho někde v koutku... ...Téčko ze mě vysálo poměrně dost elánu do modelařiny,a já nevěděl kam se vrtnout.... tak jsem vytáhnul tyhle dvě starý krásný stavebnice od Helleru...a po lehké konzultaci s Behym,vybral předlohu a mohl jsem se pustit do práce....začal jsem netradičně od konce.... a to návěsem....kvalita výlisků odpovídá době vzniku a počet vyhazováků je neuvěřitelný.... ale to nemění nic na krásné a detailní stavebnici....a moc krásně se staví....musel jsem spoustu věcí pozměnit a předělat,abych se trochu přiblížil předloze.....tak se snad bude trošku líbit....
6149685008_05d55e17f6_n.jpg (31.21 KiB) Zobrazeno 5183 krát
Týýý vo.e!!!Jedeš jako dráha a co víc,vypadá to naprosto suprovĕ. Ještě lepší je,že jsi začal návĕsem,páč tahač má kdejakej Jouda .Já zatím nemám na nic čas,ale další kus už mám taky vybranej, takže brzo jsem zpĕt.Pavel
Dlouho jsem přemýšlel od odstínu barvy....až jsem si vzpomněl,že podobná vyblitina se dávala na starý škodovky....a jelikož Motip dělá všechny starý odstíny barev slepic,tak jsem ji koupil a stříknul .....a je to hodně podobný.... ještě zalakuju polomatem a pak trochu zašpinění a spodek bude z krku....
Jo,jo Pavle...ona ta barva je do oranžova....taková cihlová.....na těch fotkách to vypadá jako červená,ale není..... na piksle je napsaná šípková červená
Člověče, Peťo, docela rád bych viděl jak to máš čistě udělaný. Já jsem totiž vždycky stříkání týhle sestavy nesnášel. Je to strašně členitý a zbavit se prachu a všech nečistot v těch všech koutech je opravdu náročný.
Jinak, kdyby se Ti chtělo postrádat ty originální "žervé" obtisky, měl bych o ně zájem. Strašně se mi vždycky líbily, jenže mám tenhle mrazák s nějakejma starejma nepoužitelnejma...
Honzo.....obtisky ti pošlu...to není problém,mě budou k ničemu a co se týká ty čistoty...snažím se vždycky všechno pořádně umýt a vyfoukat do čista a zatím mě to vždycky nějak klaplo..... ale nějaký smítka by se určitě našla....