Laco jenom takovej tip k rydlům. Koupil jsem si ty slovenské od MRP nebo MPR, teď přesně nevím, s modrou a černou ručkou a maximální spokojenost. Jsou to fakt skvělé nástroje.
Davide - díky, presne o nich sa bavíme, to sú tie MR Scriber Tých cca. 15 euro je na mňa trochu moc, robím ročne asi 3-4 modely a našťastie je už väčšina s negatívnym rytím a na nejaké tie opravy mi budú stačiť tie od Haulera.
A jo su trubka, jsem si nevšiml. 15 éček? Já ho koupil na Eday za tři stovky a to první černé myslím za 250. Ještě si koupím tu červenou jehlu na obrývání.
Laco, teď je to v rukou pošťáků. Na G-2 makáš pěkně. Michal
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Včerajší postup... Večer sa mi to nedarilo nafotiť (mám len starý kompakt - niektoré súčasné mobily fotia lepšie), ale dnes za denného svetla a stolnej lampy je už na fotkách aj niečo vidieť. Pridal som do (taktiež) kokpitu nejaké serepetičky, nech je niečo cez sklá aj vidieť, palubka bude buď dekál vlastnej výroby, alebo len vytlačená na samolepkový papier. Prídu tam ešte pásy z Tamiya pásky, ale až po vyfarbení kokpitu a zameriavač bude nalepený na aretačný kolík v čelnom štítku.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Ten knipel je uz priamo v modely napevno. Cez sklo z neho veľa nevidieť, ale uvažujem, že ho ulomím a nahradím samodomo vyrobeným. Inak ten HB mezek fakt pekne zapadá do seba, a celkove tvarove pôsobí veľmi dobre. Treba upraviť vrtuľový kužeľ (stalo sa) a doplniť spodok chladičov pod krídlom (chystá sa).
Takže pokus o nafarbenie kokpitu. Myslím, že na zavretú kabínu a v rámci možností s HB to bude stačiť. & Michal Vyparina: neboj, tie dekály počkám, už sa mi ani nechce robiť toho RAF