Tak to jsem dvakrát rád. Napsal jsi svůj příspěvek trochu netradičně a oba se tak nějak známe avíme, že občas myslíme něco jinak než píšeme. Neber nic ve zlém, jen jsem si nebyl jistý.
Ako som uz pisal do temy armycast je to fantasticky pocin dekaly ma prekvapili rozlohov farebnostou nadhernou sutlacou a samozrejme mnozstvom atraktivnych predloh no a odliatky maju krasne detaily gratulujem vyrobocvi za krasny pocin ja som velmi spokojny
Naposledy upravil juraj ondrus dne 02 pro 2015, 17:03, celkově upraveno 1
Na webu by se měli objevit v pátek podle posledního info od webmástra. Ještě jednou děkuju za kladné odnocení. U některých samolepek reklam jsem se dostal na hranici tisknutelného a jsem rád že výsledek je vcelku přijatelný. I když je dnes doba internetu, najít ve slusným rozlišení logo banky nebo společnosti z divokých devadesátých let nebo třeba tu labuť a nápis Le Cygne Electronic není nic snadnýho. A pak že je na netu všechno.
Asi tě Martine včera slyšel, už to tam je .Ty v...e, fakt ,hustý, . Jen jsem netušil, když se mě Míra ptal na fotky, že tam dá i ty ze stavby. Ne, že by to teda vadilo. Pravdu povědíc, jsem opravdu rád, že jsem se tohohle projektu mohl zúčastnit.
Ano, dali jsme tam i tvoje fotky ze stavby, je to nejlepší pro pochopení co kam dát, než to nějak malovat a třeba i namalovat blbě. Třeba to není poslední projekt na kterém jsme kooperovali.
Aršíky jsou oba dva v sadě dvojmo, jak barevný tak s imatrikulacema protože na každým aršíku je např. polovina imatrikulace, 1x sada znaků apod. Neměl jsem moc místa na archu takže jsem to řešil takto aby se vešlo vše co bylo potřeba. Možná to je složitější na chápání, ale vězte že dekály jsou komppletní na všechny mašiny a ještě vám některý obtisky zbydou navíc.