Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Závodní a osobní automobily ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

NASCAR - 2000 Matt Kenseth Ford Taurus

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

NASCAR - 2000 Matt Kenseth Ford Taurus

Příspěvekod peteru » 24 bře 2007, 16:05

Mam rozdelanou spoustu modelu a zatim to nevypada, ze bych nejaky dokoncil v dohledne dobe. Proto jsem se rozhodl udelat si radost a za jeden vecer, jako oddechovku, sestavit, olepit a pridat do vitriny nejaky ten exemplar. Vybral jsem model, ktery je skutecne mozne slepit za nekolik veceru, a ja jsem si praci jeste ulehcil.
Vybral jsem predbarveny model NASCARu od americkeho Revellu z jejich rady ProFinish 2. Protoze mam rozdelanych nekolik vozu NASCAR, pouzil jsem jiz sestavene sasi, pripravene pro jiny model. Vsechny NASCARy od Revellu maji stejny zaklad, jenom karoserie jsou odlisne podle znacky vozu, ale podvozek, stejne jako u skutecnych aut, je stejny. Coz je vyhodou pro line modelare, jako jsem ja, kterym se nechce delat ten samy podvozek, ale nabarvi a olepi nekolik karoserii a pro potreby fotografovani je polozi na to same sasi.
Přílohy
matt4.jpg
zde jsou obtisky, obsahuji chybejici reklamy na karoserii a na kombinezu jezdce
matt3.jpg
matt2.jpg
Vyrobcem nabarvena karoserie. Zluta cast neni barvena, ale je to zluty plast, na modelu je to hodne videt
matt1.jpg
peteru

• Odpovědět s citací

Příspěvekod peteru » 24 bře 2007, 16:14

Kvalita obtisku neni valna, spatne kzyji, zejmena cerne vyvedene napisy jsou spise sede. Berte toto auticko skutecne jako rychlovku na jeden vecer. Nebarvil jsem viko nadrze, detaily karoserie a kapoty, nevadi mi spatne sedici obtisky. Nekdy v prubehu roku budu model kompletne predelavat na Taurus jineho jezdce, ale nez skoci jako cerne zbarvene auto Marka Martina, nebo cerveny stroj Roberta Pressleyho, vyuzil jsem moznost pouzit puvodni obtisky a na nejakou dobu mit ve vitrine stroj c. 17
Přílohy
matt6.jpg
matt7.jpg
matt5.jpg
peteru

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ron » 25 bře 2007, 10:30

aj ja som si postavil jeden pro finish, avsak este som to s aj s tymi nalepkami (nie su to dekaly, ale samaolepky) zalakoval. nic moc, ale ako super rychlovka je to fajn...
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]

In Rust I Trust
ron

Odeslat odpověď

Zpět na Rozestavěno