BraňoHerain píše:Jedna technická pre Jakuba ohľadom toho krídla....človeče,je to ZOSPODU!!!ZOSPODU!!! To nik neuvidí!!!
Jakub Vilingr píše:Ještě ke křídlu
...
Když odbrousím vrchní kryty, abych udělal klasickou Fw 190 A-8 (4x MG 151/20), tak zase bude chybět obtisk chodníčků. No, jak říkám, kočkopes...
Ach jo
Rimmer píše:Kdo cte tema Ediku, vedel by, se se chysta i varianata A-8 bez hornich bouli pro MK108, pak verze A-8/R2 s MK108 (pocitam ze bude mit nove spodky kridel a asi i trup s pancerovanim), pak bude samotne F (opet jinej spodek kridla a ramecek s vyzbroji) a jeste bude A-5 (tu chci nejvic). Ostatni verze zatim v dohledne dobe zminovany nebyly. S Dahlem je to blby pokud mel MK108, to je chybka, ale staci udelat navic 2 doury pro vyhazovani nabojic na spodku a problem je vyresen.
Vojta Starý píše:Můj dnešní pokrok... kokpit hotový, z leptů jsem docela rozpačitý... trup mi sedl krásně, jen se mi utvořila na jedné straně daktilka z vyteklého lepidla
J!rka Votápek píše:Dobrá práce - všichni![]()
Jak to tu tak pozoruju, tak nejspíš nacpu dovnitř palubku jen z obtisků.
...
PatrikP píše:Super, to už je třetí daktylka ve skupině. Já, Filip, Vojta. Kdo se přidá ještě?.-))
Jakub Vilingr píše:Tím, že jsem slepil křídlo s trupem a pak až na to nalepil ten kryt nad trupovejma zbraněma, tak jsem si udělal problém.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 188 návštevníků