Takže, mě to nevyšlo a asi vím proč...
Já jsem dopředu barvil jednotlivé podsestavy a teď když to už vidím, tak chápu, že to byla blbost. Měl jsem vše nejdříve slepit a pak až barvit. Surfacerama, barvama a lakama mi to nabylo, byť jsem byl pečlivý...
- křídlo sedlo, náběžka sedla, žádnej schod, ale škvíra u zbraňový šachty v kořeni
- druhá strana cca stejně, jen v kořeni křídla drobná škvírka
- naprosto jsem nezvládl osadit požární přepážku a přimáčknout k ní boky trupu u kabinovýho štítku. Zároveň jsem musel silně ztenčit palubní desku, protože po nalepení leptů byla moc tlustá do toho osazení
- kryt nad MG 131 versus přepážka a boky trupu - jedině hrubou silou to lze udělat...
- na této straně mi to vyšlo krapet lépe
- kabinový štítek jakž takž sedí, ale kryt budu muset vmáčknout k trupu (to udělám ale až zítra, až vyschne všechno lepidlo v krytu
- tady mi to taky moc nevyšlo...
Ač jsem se snažil lepit pečlivě, nevyšlo mi to ani trochu ke své spokojenosti. Přemýšlým, kde jsem udělal chybu, ale fakt mne napadá jen to barvení podsestav a že model vyžaduje absolutní přesnost. Měl jsem asi opravdu nejdříve lepit a až pak barvit. Ještě mne napadá, že jsem asi měl více zabrousit plech uprostřed podvozkové šachty a mírně ho snížit, třeba by mi to pak vyšlo lépe.
No, ukázalo se, že si musím jít lehnout a nechat to bejt....