Díky. Problém je v tom, že vůbec nevim, kdy se k tomu dostanu Nawíc ještě musim doladit napojení VOP k trupu, pořát koukám na fotky a moc z toho nejsem
Vystřelim z děla, páč mašinkvér je na hov.o !!!!! Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji
Neflákám se ! Množím kolečka hlavního podvozku a aerodynamický kryty mechanizace klapek, určitě to má nějakej chytrej anglikej název, ale nachce se mi ho hledat, třeba se někdo najde kdo doplní Tož takle odlejvám bez vakua
Přílohy
Originál je z Revellovic F-14, ještě asi tak o půl mm rozsířim, tim pádem bude disk více zapuštěnej
Naposledy upravil CARLOS CHECA dne 07 zář 2015, 08:22, celkově upraveno 1
Vystřelim z děla, páč mašinkvér je na hov.o !!!!! Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji
Postup na výškovkách , narytý dělení a nalepení proužků, který sloužej jako šablony. Po zaschnutí jsem proužky obryl a následně přebrousil "do profilu", Foto před surfem a v surfu
Přílohy
Hotovo v surfu
Před surfem
Nalepené proužky
Naposledy upravil CARLOS CHECA dne 21 zář 2015, 06:29, celkově upraveno 1
Díky Luďku, tak každej před E-dnem blázní, tak co se nepřidat Takhle vypadá Pokladnička dnes, do soboty určitě přibudou okna a když se vše zadaří, tak bude stát na svejch CASA bude k vidění na E-dnu na stánku sprízněném JBR Decals ! Juchuuuuuu A když se mi bude hodně chtít a najdu pistoli, tak bude i v českej camo ale bez čísel, to si vyřídíme na stánku
Přílohy