Pánové, mám dotaz, týká se lanka, které vedlo od kabiny k záchranému člunu, ten byl umístěn na hřbetě trupu, před ocasními plochami. Lanko vedlo po levé straně trupu, asi ve 2/3 jeho výšky, při pohledu z boku. Není mi jasné jak bylo uchyceno k trupu. Nechce se mi věřit, že bylo jen tak volně. Z fotek, které jsem viděl, pokud na nich bylo toto lanko vůbec vidět, nelze uchycení vypozorovat. Nevíte někdo něco bližšího, nebo nebylo by snad i foto? Předem dík!
Zdravím ve spolek, prosím vás pokoušel jsem se udělat očouzení od výfuků a moc se mi to nevyvedlo(záměr byl mnohem skromější). Není tu nějaký znalec přes Junkersy 88, který by mi řekl zda-li je to alespoň trošku podobné realitě, abych se nemusel pouštět do komplikované opravy? Díky moc.
No ocouzeni mohlo bejt chvilku i takhle kratky, ale je to od koure, takze by to chtelo okraje vice do ztracena a ne ostre ohraniceny. Malovat ocouzeni stetcem hustou cernou barvou neni moc vhodny, na konci by to melo jit do ztracena a vzdalenosti od vyfuku klesat intezita barvy. Takze idealne cmoudiky bud opatrne nastrikat hodne zredenou barvou. Nebo je spis jeste lepsi vzit pigmenty (nebo nastrouhat kridu ci pouzit Tamiacky malovatka.... nebo neco na ten zpusob) a naznacit ocouzeni timto zpusobem. Vyhoda je, ze kdyz se to nepovede, da se snadno odstranit a zacit znovu. Nektery Ju-88 mely cmoudem kridla hodne zasvineny, dokonce byl nekdy coud i na VOP. (viz priloha) Ale vseho s mirou, neprehanet, hlavne kdyz se to clovek uci.