Majkle - ja taky tomu nerozumím ale pokouším se. Matweji - mne se ta odtahovka líbi tak jak je. Líbi se i v Americe a taky na souteži v Brne. Takže nevím... Jo a pro mne je to v prvním rade zábava. A ne hledaní detajlů a co a jako. Jo a ješte bych rád videl nejakej ten tahač od tebe. V žiadnom prípade sa neurážam a kritika ma posúva vpred, ale vidím že sem traba dať hotový model a pre istotu to nekomentovať. Snažím sa skúšať rôzne techniky ale evidentne to neni dost dobre...
Palo klíííd když jak píšeš dáš ještě další vrstvy patiny, tak to bude zase vypadat jinak, možná nějaká odřenina by se taky hodila a klidně zkůšaj ďalej, páč vo, vo, vo tom to je
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Třeba, když si vzpomenu na komenty k mý malý Tatře halvně od pana Heraina, tak jsem se jí chtěl zbavit, ale nástřik kol a kabiny jsem si dal znova, drobet to zaprášil no na v Anglii dostala hrnec za první místo
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Pavle,me to špatny nepřijde-jen tak dál.Co se soutěží týče-hodnocení modelů je katastrofální na příč celím rokem(u náklaďáků).Nebyl to jen případ Brna.Stejný to bylo v Praze,Plzni atd..Já už jsem to pověsil na hřebík.Když si vzpomenu jakou práci musel modelář odvést dříve..Věci jako geometrie,čitota,shoda se vzorem,novostavby,to vše je dnez pošlapáno tím jak to kdo domatlá.Pavel
Nebude to tým že naše truck-y hodnotia modelári bojovky a lietadiel. Myslím si že tam je tá chyba či po Slovensku alebo ako čítam v Čechách. Príde mi to tak čím viac patiny i keď nieje v hodnej miere alebo na správnych miestach hrá v ich očiach rolu. Rado