Díky, mám po mírném hledání vybraný kus. Našel jsem obrázky na dvě auta, co by vzhledově mohly odpovídat mé představě. Ale jen jedno mělo interiér v úpravě co potřebuju- s jednou sedačkou Sparco. 12681 je jeho výrobní číslo. Ještě se mohu rozhodnout, zda naroubuju křidélko. Je to rudé a bez polepů, to co na něm je, bych mohl být schopen sehnat.
Jinak pro představu, jak nestíhám je můj 14 ti denní postup- jen nalepený lemy. A čumák se zadkem.
Přílohy
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Tak jsem se zase dostal k nějakému postupu- lilo a byl čas si na hoďku sednout.... Abych udělal radost jednomu členu, že čmářu jen u cizích,tak si nakreslím šipky i u sebe- je to i přehlednější.... A souhrn: vyvrtaný dírky na haubně, přilepený plochy na blatnících nahoře, tmelený dírky po světlech, RZ a tankovacím otvoru. A vybroušený nápis Ferrari. Jinak jsem samozřejmě byl hrubý a jednu lemovku jsem utrhl a zlomil . Trošku jsem je zbrousil- protože jsem je chtěl mít jemnější- opět- co kus, to originál, na každém z 25 kusů je to jinak, kompletně vše. Četl jsem si historii tohoto kusu a je to na 2 A4 změn, během života tohoto autíčka. Jo a napasovat zadní čelo, to byla taky chuťovka....
Přílohy
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...