Už dlhšiu dobu (1rok) staviam svoju bounty chcem tiež trošku prispieť do fóra. Som absolútny začiatočník ale za ten rok som niečo snad pochytil posúďte sami. Na lodi nie je kupovaný žiadny hotový produkt prebehol iba nákup materiálu a náradia hlavne pri stavaní z plánu je to viac ako potrebné. Na stavbu som trochu nešťastne použil materiály ako balsa smrek a buk ale už sa nedá nič robiť budem v tom pokračovať u ďalšej loďky zvolím niečo ovocné. Ak by boli otázky veľmi rád odpoviem ak to bude v mojich silách.
Ďakujem za slova chvály. Pridávam pár foto pokračujem na dokončení záchranného člnu už je takmer hotový ešte treba dotiahnuť povrchovú úpravu lávok v lodi a vyhotoviť kovanie kormidla na záchrannom člne.Prikladám aj foto výroby (timberheads) tie už sú aj nalepené na modeli.
Tak po dovolenke zasa späť do práce posielam foto z prác na kormidle záchranného člnu už bude pomaly hotový. Tiež vyrábam oká na palubu a prebehla aj patinácia sochy. Možno sa práce teraz trochu spomalia pretože sa chystám na výrobu nejakého použiteľného ropewolku nakoľko ma pomaly už čaká splietanie lán.
Ďakujem Connie. Tak prebehla výroba ďalších kotviacich prvkov na palube. Vyrobil som oká a následne napatinoval. Pomaly pracujem aj na sťažňoch. Prišlo už aj na ukotvenie mojich 4 del na palubu už sa ten priestor pomaly zaplňuje.