Po nejakej dobe som sa odhodlal vložit nejaký môj další projekt do rozostavaného. V krátkosti ide o MB NG 6x4 v krabicovej mutácii Powerliner. Zatial som porobil iba čo-to na podvozku plus nejaká malá káblovačka. Treba sa dat pozor na tradičnú chybu a to krátky kardan Nemám nejakú konkrétnu predstavu o farebnej kombinácii ale možno pôjdem do krabičkovej bielej. Zatial tolko.
Vypada to dobře,proč jsi řezal zadní náboje ? Řada ng/sk má ještě reduktory (tedy ta težká 18t+) . Dala by se tam napasovat sada reduktorů z doplňkové sady Italeri a 99%ní řešení je použít staré disky ze stavebnice Italeri napasovat na ně čela reduktorů pro MAN F-8/F-9 od kluků z CTM.....jinak se mi to líbí moc....
Joudo, nebudeš veriť ale keď sme to fotili tak Rado mi povedal že nevie načo rezal náboje keď aj v originále sú takmer identické ako v stavebnici... takže zbytočná práca.
Chlapi diki. Áno tie náboje... až po zrezaní a nastriekaní som si všimol že som to robil úplne zbytočne hold chybička sa vloudila. Nabudúce to bude už lepšie. Mám v pláne vyrobiť za kabínu plechovú platformu a možno aj skrinky, ukáže čas a chuť.