Ano, v režii tohoto muže, Maj. W.Wylera vznikl světoznámý dokument o Memphis Belle. Většina letových záběrů v dokumentu byla filmována z této kamerami osazené DF*B
Pavel Vacek píše:... Jardo .. a co je z toho interiéru vidět ?
Ptám se proto, že resiny od True Detail mám taky .. tak jestli má vůbec smysl se s nimi nějak moc párat ..
Šedivák píše:Držím palce při dokončení..já už se taky chystám barvit
..jinak uvnitř toho opravdu moc vidět není..něco málo přes boční střeliště,pumovnice pokud je otevřená a pokud si člověk dá práci a vytáhne přední kupoli z acetátu tak i prostor bombometčíka a navigátora
misak58 píše:Ano, v režii tohoto muže, Maj. W.Wylera vznikl světoznámý dokument o Memphis Belle. Většina letových záběrů v dokumentu byla filmována z této kamerami osazené DF*B
Pavel Vacek píše:Ještě jsem našel jednu fotku 92.BG, z 25.2.1945 (nálet na Wittenberg). A upřímně, vnesla mi do toho ještě víc zmatku .. Je na ní i mašina s kódem UX-N, která potom, 25.4.1945, byla sestřelena nad Plzní (B-17G 43-38369).. Jenže, ta neměla "tmavý" kýl a směrovku .. Vím, že před tím, od 21.8.44, létala i s kódy UX-D, následně u 325.BS jako NV-U a nakonec jako UX-N .. Ale od kdy .. ?
Neměl by někdo nějakou informaci ?
Jarda_Kral píše:8-)
Aleš R. píše:Jarda_Kral píše:8-)
Ty skladuješ vteřiňák v zásuvce prodlužky? Viz druhá fotka...
Jarda_Kral píše:Aleš R. píše:Jarda_Kral píše:8-)
Ty skladuješ vteřiňák v zásuvce prodlužky? Viz druhá fotka...
NoooooooNe dělám si srandu
V ledničce. Ale tuhle havičku jsem jaksi našel zastrčenou a lepidlo poněkud husté. Pomáhám si gravitací aby vyteklo
Uživatelé procházející toto fórum: Prelude a 10 návštevníků