V Hapíkově vlákně jsem slíbil, že sem dám fotky mého Magnuma. Nejprve pár slov. Začal jsem ho stavět po Jabkově s tím, že do Anglie bude hotovo, páč podvozek s motorem byl slepený a částečně i kabina. No hotovo nebylo ani do Brna a stále není fotku předlohy jsem stáhnul z jednoho německého fóra. Od Brna jsem na podvozek doplnil šrouby a pár drátků do podvozku, slepil kabinu a postupně pracuju na podlaze podle fotek. Za ty děkuju Honzovi, že mi je poskytnul ještě musím poděkovat Kryšotovi za vymaskování a nastříkání kabiny samozřejmě klasika boční a částečně čelní okno mám upatlaný od lepidla a ani slepení kabiny není 100% něco málo ještě udělám na podvozku, doladím podlahu a půjdu na surf a pak i barvu
předloha
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Hurá, další Magnum už je tady. Koukám, měli jsme stejnej nápad s podběhama! Takže na Proseku budou stát vedle sebe. Já už mám po surfu a po dovče jdu na barvu.
Skoro po měsíci, ale jen slovně. Podvozek mám v surfu, ale dál pokračovat nebudu. Zvolil jsem špatný postup při stříkání kabiny a na už zalakovanej povrch a okna se mi dostal surf při stříkání podlahy, takže stavbu přerušuju a asi i KONČÍM, u dalšího modelu zase někdy
Kulička
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Já už přišel o plachty tolikrát..... Honzo,nech to plavat a kousni si do jinýho jablíčka,když ti tohle nechutná.Třeba na něj přijde chuť jindy.Hezky zabalit a šup do skříně .A při té příležitosti s ní vyndat něco jinýho.PAvel