Včera jsem dodělal letos teprve 3. a 4. model... Kde jsou ty časy, kdy jsem jich dal 15 za rok... Ale 3 formule byly rozkrytované, tak se to trochu kompenzuje Nestíhám diskutovat na foru, nestíhám průběžně fotit... U Yamahy to ani nevadí, je to krabička doplněná několika "nýtky" a alternativními dekály od Ren. Zbarvení je to krásné, pocta modernímu umění... S dekály mi to moc nešlo, už jsem postavil hodně mnohem lepších modelů, ale když jsem Yamahu stavěl, nějak se mi nedařilo,a si sami vidíte, kde... Srandovní je, že u souběžně stavěného Mclarena, kterého sem asi stačím dát až po neděli, se mi ruce neklepaly a dopadl mnohem lépe... Nevím, čím to je... Takže nic než přírůstek do sbírky motorek a závazek, že příště to musí být lepší...
A jen doufám, že se něco stane, ti blbci nahoře se domluví a motorky se budou dále jezdit i u nás Nechápu, jak je to celé možné, že někdo křičí, že má na něco peníze, nechce je dát druhému, ten je potřebuje, ale nechce zjevně schopen splnit podmínky toho prvního a třetí to jakoby zachraňuje, ačkoliv vlastně za hranou zákona... Tak to vypadá, když jde jen o osobní předvádění se, kdo má větší dalekohled
Zrovna ta Honda mne teď dost láká...Ale asi zase radši Eliase... Marco s ní sice byl hodně úspěšný, ale to jeho bílé číslo je takové divné Když ho měl na Yamaze, ještě to šlo... Ale na té Gresini vypadá, jako by si ho tam sám namaloval... No uvidíme...
Měl jsem jí ještě nedávno taky, ale jezdce Rubena Xause. Tohle zbarvení je opravdu parádní a model vypadá pěkně. P.S. minulej týden to vypadalo, že se nejede, teď už zase jo. Překvapivě Dorna zakročila...
Moc pěkný zbarvení. Ty dekály musely být teda solidní opruz, takže chvála všem, kdo vymysleli změkčující vodičky. Jinak model vypadá hezky čistej, jen to vypálení vejfuku je trochu odbytý. Si myslím, že ho umíš líp, hele. Jo a nasuň si pořádně hadičku až k nádobce od zadní brzdovky.