taky dál pokračuju na IS-2MT
i am a mistake
na špagátu se pracuje, jednoduše sem leniví smíchat gunmetal s černout necht zachnout a rezavý wash ale bude to určitě ještě tam bude celta a když seženu nějaký vercajch tak ho tam taky dámdriver Růža píše:Špatný to v žádnym případě nejniHlavně je to neokoukaný..
Bylo by dobrý na něj navěsit nějaký lana, montpáky, trámy.. na tahač/vyprošťovák vypadá moc hole.
Na te fotce kláda není zřetelná, ale pak dohodím foto dal jsem tam už poár věcí...krabice blatníky jsou téměř plné až na první dva obdelníky a dva kolem toho okruží...ještě sem sehnal Lopaty, a dám tamasi nějaký vercyjch co mi zbyl s M113 tedy poutze to co je univerzální...škoda je že mám pár pěkných krabiček ale každý pozná že je to od půlpalčáků...staroch03 píše:Jen jestli můžu, přidal bych kládu stromu ta se na KV-T dávalastačí nějaká pěkná větvička a je to hned lepší
jen bych poopravil nejedná se o gumové pásy nýbr o pologumočlánkové pásyHammer píše:Ty jsi tam dal gumové pásy? Herdek, ty modely mají článkové, ten gumový je hnus fialový. No co už. Model začíná s těmi doplňky vypadat až tuze moc dobře! Už holý byl dobrý, samozřejmě příliš holý, jak kdosi podotkl. Taková mašina by skvěle zapadla do diorámky...
co znamená pologumočlánkvéMi.petres píše:jen bych poopravil nejedná se o gumové pásy nýbr o pologumočlánkové pásyHammer píše:Ty jsi tam dal gumové pásy? Herdek, ty modely mají článkové, ten gumový je hnus fialový. No co už. Model začíná s těmi doplňky vypadat až tuze moc dobře! Už holý byl dobrý, samozřejmě příliš holý, jak kdosi podotkl. Taková mašina by skvěle zapadla do diorámky...
Na diorámko se nehcystám...ještě jsem žádně nedělal ale někdy na to určitě dojde...maximálně bych chtěl zudělta to na té fotce...ale udělat silnici to nebude EASY
staroch03 píše:co znamená pologumočlánkvéMi.petres píše:jen bych poopravil nejedná se o gumové pásy nýbr o pologumočlánkové pásyHammer píše:Ty jsi tam dal gumové pásy? Herdek, ty modely mají článkové, ten gumový je hnus fialový. No co už. Model začíná s těmi doplňky vypadat až tuze moc dobře! Už holý byl dobrý, samozřejmě příliš holý, jak kdosi podotkl. Taková mašina by skvěle zapadla do diorámky...
Na diorámko se nehcystám...ještě jsem žádně nedělal ale někdy na to určitě dojde...maximálně bych chtěl zudělta to na té fotce...ale udělat silnici to nebude EASY
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků