Nové ruské vozidlo pro arktické jednotky. Má to schopnost provozu až do mínus 70 stupňů. Nevíte někdo označení ?
predar píše:USA s največším dlhom na svete neskrachovala, tak prečo Rusko?
Gloton píše:V ATM č.6 je pěkný článek o T-14 Armata. Zajímavá je informace, že ty malé výmetnice v těch dvou blocích a i ty ve stropě věže jsou nejen "kouřové", ale produkují i nfračervené klamné cíle a hlavně budou likvidovat protitankové řízené střely útočící na tank shora pomocí EMP pulsu.
Je tam i článeček o nové munici. Úplně bude údajně upuštěno od kumulativní munice pro nedostačující přesnost. Nové APFSDS pro kanon 2A82M-1 budou mít penetrator o délce téměř 1m a na 2000m proráží pancíř odpovídající 1000mm RHA.
Ten nový kanon 152mm zatím asi neosadili proto, protože by Abramse z boku prostřelili čistě skrz![]()
A ať mi nikdo netvrdí, že z takovýchto informací nebolí hlava hooooodně lidí v armádě a zbrojním průmyslu USA i NATO
predar píše:Možno preto že USA si vyrobia trilióny ničím nekritých petrodolarov...
Radek3057 píše:predar píše:Možno preto že USA si vyrobia trilióny ničím nekritých petrodolarov...
jak ničím nekrytých ? Krytých nejsilnější ekonomikou světa ... Rubl je taky krytý pouze ekonomikou,stejně tak Euro,Juan,Libra,prostě všechny měny na světě
Lahita Imrich píše:Neriešte tu zas ..čoviny![]()
, ale radšej mi pomôžte nájsť tie roletky v GAZe.
vopred ďakujem
tino232 píše:Radek3057 píše:predar píše:Možno preto že USA si vyrobia trilióny ničím nekritých petrodolarov...
jak ničím nekrytých ? Krytých nejsilnější ekonomikou světa ... Rubl je taky krytý pouze ekonomikou,stejně tak Euro,Juan,Libra,prostě všechny měny na světě
To musi byť ozaj najsilnejšia ekonomika na svete,keď si natlači peňazí koľko chce vždy keď treba navyšiť rozpočet na ďalší rok,keby to urobil niekto iny
tak by si za 1000 000 kupili občania jeden rožok tak ako v afrike.
Radek3057 píše:boční okna nebo co ?
Lahita Imrich píše:Radek3057 píše:boční okna nebo co ?
Áno, nad oknami majú zrolovanú, najskôr balisticky odolnú tkaninu, myslel som pôvodne, že roletky a mne ide to, či po spustení, ich upevňujú (teda, kde a ako). Ale podľa fotiek asi zostáva len tak visieť. vďaka
Uživatelé procházející toto fórum: Petr Smola a 0 návštevníků