kokpit. zatim nastrikano zakladem XF-71. je to z drtivy vetsiny fantazijni. evergreenovy tycinky, oloveny dratky, ruzny zbytky leptu. ve stavebnici je kokpit temer holy a realite odpovida jen pristrojovka, zbytek je vymysl a to totalni, vcetne tvaru a vzhledu prepazky za hlavou. stejne tak ta maluvka co koluje po netu je zrejme smyslena. nakonec jsem nasel jednu nekvalitni fotku prave bocnice, fotku leve a okoli sedacky jsem nenasel vubec. v knizce MMP je jen zaber jakoby z pohledu pilota, cili je videt jen pristrojovka a knipl. nevadi. chapu, ze je to okrajovy typ a vlastne jedine zadani je, aby kokpit vypadal "busy". kokpity me vubec nebavi, a kor me nebavi si vymejslet, takze se tesim az to budu mit za sebou a zavru trup, pak ocekavam velkou obnovu motivace. sedacku jsem vzal z Defiantu od Airfixu, puvodni se mi tvarove moc nezdala. dava to celkem i smysl, Rocy se vyrabely v Bolton-Paulu. jeste pridam par veci nad ty nadrze za pilotem. tam je vyhoda oproti Skue, ze tam neni tolik videt, kabina neni cela prosklena, ma jen mala okynka. nakonec jediny, co me mrzi, je knipl, snazil jsem se ho zacistit a trochu ztencit, ale porad je to hroznej kyj. skoda ze nebyl z resinu. uz to ale necham byt.
ke kokpitu se jeste vratim, co se tyce celniho stitku a zamerovace.
Dost dobrý Můj problém v podobné situaci je ten, že si neumím vymýšlet věrohodně. U tebe se mi to líbí Mám výhodu, že ten můj nebude mít otevřenou kabinu a ke všemu mám ty extra resiny z Defiantu, takže využiji nejen věž.