minulí víkend na rádioburze v Holiciach som ulovil takýto krásny "fume extractor" za 45kč ! (+ ďalšie dva radiálne ventilátory 14 a 20W), je to tiché a veľmi, veľmi výkonné na odsávanie. Na odsávanie aerosoli pri striekaní ako stvorené Takže bastlkoutek dostane nový odsávač výparov.
Tak pridávam aj ja fotky mojej provízornej dielne, teda skôr aj taký malí progres. Dielňu som trocha zmodernizoval, hlavne kvoli tomu že keď sa budeme sťahovať do nového aby som si dopredu skúsil čo mi bude vyhovovať. Proste vychytať tomu bugy a v novom to spraviť na 120%. Hlavne preto som teraz trocha investoval aby som zistil kde a ako si zasehať elektrické rozvody a vyviesť aj rúru pre odsávanie.
Taky se musím pochlubit mojí dílničkou. Původně z toho měli naši obývací stěnu, to se psala 80. léta, kdy to frčelo, dneska už mají moderní stěnu do obyváku a my s taťkou jsme si to vzali do dílny, a já jsem si hnedka zamluvil tuhle barovou skříňku, kam jsem si z jedné velké krabice vyrovnal mé modelářské nářadí, barvy a další modelářský propriety. Do druhé skříně jsem si dal celý můj kitník, časopis modelář. Nyní už modelářím na velkém pěkném stole, dokonce jsem si vyrobil i držák na mojí fengdu bd-130.