Radek Papežík píše:Pěkný,hlavně ty barevný odstíny se mi fakt líbí...tu přesahující bílou barvu na obtiscích by snad šlo VELMI OPATRNĚ přetřít(přestříkat?)příslušnou kamuflážní barvou,aby ta bílá tolik neřvala...ale možná kecám blbosti(?)
Honza Jezl píše:Radek Papežík píše:Pěkný,hlavně ty barevný odstíny se mi fakt líbí...tu přesahující bílou barvu na obtiscích by snad šlo VELMI OPATRNĚ přetřít(přestříkat?)příslušnou kamuflážní barvou,aby ta bílá tolik neřvala...ale možná kecám blbosti(?)
i kdyby se to podarilo, byl by videt hodne velky schod (obtisk bude urcite dost tlustej, pokud to nahodou neni prebrouseny do roviny)
Honza Kopecký píše:mě by zajímalo co člověka vede k tomu, že si do profilu dá někoho takovýho....
Hammer píše:Honza Kopecký píše:mě by zajímalo co člověka vede k tomu, že si do profilu dá někoho takovýho....
Honzíku, myslíš Dolfu Gallanda? Bojoval sice na špatné straně, ale byl to snad jediný velitel perutě za II. světové války, který přímo a výslovně rozkazem zakázal svým pilotům střílet na nepřítele visícího na padáku. Mimo jiné teda. Projevil velkou osobní statečnost jak na bojišti tak v jednání s nabubřelým Goeringem a dokonce i Hitlerem. Galland byl skutečným rytířem nebes II. světové války. Staral se na vlastní riziko o zajatého Douglase Badera, kterého dokonce nechal sednout do Mezka. Sundal některé naše piloty, třeba Hubáčka, co si vzpomínám. Třikrát byl sestřelený Spitfiry sám, dost vážně zraněn, přesto v létání pokračoval dál. Neznám nic, co by z něj dělalo zločince.
Fíkus píše:to máš pravdu, ALE...
nebudeme to řešit, každej z tohodle vkládání určitejch fotek vyroste a pochopí...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků