Ne nezbláznil jsem se, vím, že to není Focke Wulf, ale ptal se mě na tuhle verzi kamarád, který by chtěl tu Mk. VIII postavit. Dělá někdo osmičku jako model? A nebo z jakého modelu by bylo nejvhodnější to upravit, pokud možno s minimální námahou
Jestli ti jde o bezproblémové stavění tak asi Hasegawa - ovšem taky nutno provést úpravy - je to vlastně Devítka, ale myslím, že ICM + plechy od Extratechu konkrétně na Osmičku, příp doplnky od Griffonu jsou lepší cesta za přesnějším modelem. U toho ICM je ale dobré se podívat na výlisky. Já mám doma od nich asi tři Devítky a jenom jedna stavebnice má dost slušné výlisky bez propadlin... a taky sehnat obtisky
...neodeslalo mi to odpověd, takže znovu. Je na trhu i nová Devítka od Airfixu, akorát jsem ho neměl v rukách tak nevím. Každopádně tu Osmičku dělalo i ICM -, taky Sedmičku- mám je doma, ale jde víceméně o stejný základ + díly navíc a obtisky na dané verze. Doma se podívám a večer se ozvu. Každopádně ty plechy od Extratechu jsou moc fajn - řeší ty nové plechy kolem křídelních nádrží, lemy otvorů od nábojnic a pod. Interiér je taky gut. Ten model od Hawy má tuším viditelně kratší trup před kýlovkou