Místa moc nemám,ale čert to vem.Teď by mě spíš zajímalo jak vyřešit podvozkovou část u vleku a zadní zvedačku na Scanii.Nicméně z obojího nebuude nic vidět.p
Neříkám,že né.Pár věcí od toho Fleminga doma mám a jsou super.Jen zvažuju jestli i s poštou dát skoro ty samí peníze jako jsem dal za Scanii i s návěsem,ze které to chci upéct.Navíc pokud přilepím skříň na rám,nebude z toho dík oplastování atd nic vidět.Pokud bych to řešil jako např.Láďa na LB,kde bych měl detailní rám,tu boudu sundavací tak by to asi bylo na místě.Takhle asi zvolím nějaké zjednodušení.Do dneška se mi taky nepodařilo sehnat nějakou kloudnou fotku agregátu umístěného na boku rámu (další věc kterou bych musel dělat).U toho vleku předpokládám,že bude asi samonosné konstrukce,na kterém bude rám pouze v místě zadních náprav a asi pod skruží řiditelné nápravy.Ve zbytku si myslím,že je pouze prostor na ukládání palet,nádrž na palivo.Doma mám nějaký zavěšení od KFS-musím se ještě podívat co to konkrétně je a na tom bych to asi nějak splácal.Hodně dobrý je,že skříň návěsu od Italeri Scmitz, odpovídá přesně na víšku skříni na autě i vleku.Agregát vleku bych asi taky upravil/použil ze stavebnice návěsu.Jedinej zápor je,že ty skříně z návěsu na to celé asi padnou dvě ,pokud tu jednu nedostavím jiným způsobem.Šáska co mě zbudou zkusím využít příště jinde.Rozměrově mám auto i vlek nakreslené a teď už jen rozmějšlím jak to provedu.Toliko můj náhled na věc.Pokud má někdo zajímavější řešení klidně sem s ním.PAvel
Vlek, tedy nástavbu dělal Schmitz Cargobul, oj je od německé firmy VBG. Šasi netuším kdo dělal, nikde v nabídce jsem jej nenašel, ale tutově jsem už vlek se stejným rozložením náprav viděl, jen nevím kde.
Já myslím Pavliku,že mě předhoníš a zastíňíš hravě.....já mám rychlí nástupy a pak kulový... a Bouviere máš pravdu že jsem je úplně neobrousil...tak to napravím až na Téčku ,teď už do toho hrabat nebudu..... jo a mám konečně nízkou boudu...kterou mi s ochotou a taky se spousty keců poskytnul můj kamarád Kryšot.....
Cába píše:kterou mi s ochotou a taky se spousty keců poskytnul můj kamarád Kryšot.....
ty si prostě tu větev pod sebou budeš řezat ...a řezat...a řezat...a nedáš si říct...a nedáš si říct a jak jsi mi dnes řikal do telefonu, doufam že ten interier do toho Rolinga fakt nacpeš, protože jinak seš u mě mrtvá menšina
Ale dík za názory .............stejně vás neposlechnu
Ahoj....jelikož skáču pořád s jednoho ke druhýmu tak to moc nepřibejvá....ale něco málo přibylo....nárazník je trošku upravenej .... odírovanej tak jak je to na skutečným autě,pár věcí prorytejch a rozřezanejch...nic světobornýho...trošku se upravily zadní náboje....a na šásko přidaná nová točna JOST....zadní blatníky už se řežou tak budou bez vrchního dílu....s motorem se asi párat moc nebudu,stejně je na pytel...... a spodek půjde pomalu do laku....
Menšino, bacha na to, v té díře co máš z boku je ve skutečnosti imbusovej šroub, takže není vidět zkrz, stačilo tam udělat jen zápich vrtáčkem a naznačit důlek. A ta dlouhá díra ve schůdkach, ta je sice zkrz ale je za ní nádobka s vodou do ostřikovačů, tak to kdyžtak podlep čirou folií a jen jí mázni třeba do půlky štětcem clear modrou hodně světlou jako že tam má zimní směs na okno a naopak můžeš odvrtat díru pod světla kde má být stěrač, ta díra je tam i když ho tam auto nemá
Ale dík za názory .............stejně vás neposlechnu