Ahoj, pěkné, zkontroluj ještě "nastavení - nasazení" osy závěsu kanónu vůči věži .... Z těch fotek mi připadá trochu kanón trochu "spadlý" - jako trochu moc ke korbě.
Jindřich Bernt píše:V tom surfu to vypadá nádherně...
Po surfu mám vždycky chuť model strčit do vitríny a nechat ho tak...Vždycky jsem obdivoval dědovi modely, který dvouplošníky od Směru neuvěřitelně čistě slepil, nic nebarvil a dával jen obtisky... Honza
Tak základní barva hotová ! Protože jsem se naštval a už mě nebavilo pořád řešit problémy s Fengdou, zainvestoval jsem do Hansy Evolution... Raději jsem od toho moc nečekal, ale jsem teď jsem prostě nadšený! Žádný problém s pistolí v průběhu stříkání, žádný bordel z pistole na modelu, žádné prskání! Prostě hodinka naprosto pohodového stříkání ... Sfouknul jsem tři modely najednou, další pro mě neuvěřitelná věc, díky nové pistoli...
Model je stříknutý základem, do toho jsem povrch "rozbil" světlejším odstínem... Pár fotek pro představu, fotky nic moc, začíná tu pršet... Honza
Jan Pavlik píše:Pěkná khaki..i u Tatry 57...gratulace k nové pistoli.
Ahoj, barva je "klasická", Gunze H304, zesvětlená bílou asi z jedné pětiny. Pak rozbití panelů stejnou barvou, ještě mírně zesvětlenou "nějakým" béžovým odstínem... Honza