Interiér jsem nijak neupravoval, jednak jsem neměl podklady a jednak se mi nechtěly dělat žádné složitosti. Poklice na kola jsem si nakreslil a nechal vyleptat, ochranný rám jsem naohýbal z plastikového profilu, reflektory jsem natahal přes kapyto, stejně jako maják. Siréna je ze stínítka z obrazovky. Nové jsou blinkry vytažené z fólie. To je asi všechno z úprav. Samotný model se stavěl parádní, pěkně ho vydetailovali. Jenom průhledné díly sedí o trochu hůř, jinak nemůžu říct půl slova. Obtisky jsem si namaloval nechal vytisknout od Petra Zatřepálka. Patina a spol je nulová, protože jednak je to auto z letiště a ty jsou hodně čisté. Za druhé je to auto od hasičů a ti nemají co jiného na práci, než své auta neustále leštit

Jenom pro zajímavost, když se hrabal ve fotkách, tak jsem našel úplně jiného hasičského UAZa (takový ten modernizovaný s plechovou střechou) a s úplně identickou SPZ. Inu, generální oprava motoru+karosérie "výměnným způsobem", jak jsem kdysi četl v prospektu firmy UAZ.