Díky všem. Moc si vašich slov uznání vážím. Tak jsem konečně dokončil lanoví a jsem rád, že tuto fázi stavby mám za sebou. Ne že by mě to nebavilo, ale je to neskutečná piplačka, protože tahat v takto malém prostoru takové množství lan je někdy dost o nervy (speciálně uvazování lan na kolíky a rohatky umístěné na vnitřní straně úpon - to je skutečně lahůdka pro vytrvalé ). No ale už se to pomalu ale jistě chýlí ke konci . Zbývá připevnit člun, kotvy, košová děla a vlajky.
Díky všem za ohlasy. Je to můj už asi 8 model, ale první, s kterým jsem tak nějak vnitřně spokojen (i když je tady spousta věcí, které by se daly rozhodně zlepšit). I tak mi stavba modelu zabrala více jak 2000 hodin času. Umístil jsem na model košová děla (sice ne všechna, ale aspoň něco - nechtělo se mi to příliš motat do lanoví), člun a kotvy. Takže do finále mi zbývá už jen zhotovit a připevnit vlajky. Můj plán byl dokončit model do konce dubna, což bych měl už teď rozhodně stihnout. Důvodem tohoto termínu je moje první účast na Mistrovství ČR v sekci C, které se koná v termínu 9.-10.5. v muzeu v Hradci Králové. Takže pokud má někdo chuť vidět tento model v reálu, bude zde mít možnost. Srdečně tímto zvu všechny modeláře z blízkého (ale i vzdálenějšího) okolí.
Tak to je paráda. Do Hradce Králové mám v plánu jet, jsem z východních čech a je to pro mě kousek. Mnohokrát jsem totiž litovala, že zde prezentované modely člověk nemůže vidět naživo. Už teď se těším. Je to modelářský skvost.
Plánuji podobnou výstavu již dlouho, ze severních čech od Varnsdorfu to není nejblíže, ale HK navštívím! Rodina již ví, že pojede taky... Fakt se těším na modely v reálu a na tak malém místě vedle sebe...
Velice mě těší váš zájem o můj model . Jenom bych rád trochu usměrnil to nadšení, protože na výstavě budou k vidění určitě mnohem lepší a dokonaleší modely než je moje RC. No ale snad tam ostudu neudělám. To Elkan a Doris: podle pravidel je možné absolvovat s modelem celkem tři soutěže, tak snad budete mít možnost si model prohlédnout příští nebo přes příští rok .