.... ...parádní začátek Begine. To je super inspirace. To bude prima, až postavim tu svoji chudinku vedle této .... zatim se peru s motorama ....
no ale já jinak dopravaky nestaviam ..
"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
Držím palce a jsem tuuuze zvědavý. Já se už dva roky chystám na Warning Star NC-121K, čas od času výlisky vytáhnu z krabice, přemýšlím co s tím. Po chvilkách přemýšlení to rychle do krabice vrátím a krabici zastrčím hluboko do kitníku. V tvém podání to bude aspoň dobré inspirace a důkaz toho, že model se dá postavit.
kolega z klubu (diky Vladino) bol tak láskavý a požičal mi jednu zo svojich rozostavaných "dlhých" Connie. Čumák som otlačil do plastelíny a teraz tam nalejem rezin, čím budem mať základný prvok na prípravu masteru. Ten napasujem presne na krátku Connie a potom zaformujem do Lukoprenu, lebo už teraz mi je jasné, že viacerí o "konverziu" budete mať záujem...
.. no paráda Begi, Miško má směrovky a kola .... alespoň některá verze motorů bude u mne k dispozici tak do měsíce .... nechceš odlít i tu parádní VOP ??
"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
Hmm..., tak to budu sledovat. Nešetři fotkama - intimní detaily. Moc bych se přimlouval jestli by to zaškrabávání nešlo vyfotit po jednotlivých fázích ať je to i poučné a ne jenom obdivuhodné. Detailně ať se nemusíme zbytečně vyptávat, my "pomalejší". Díky. Jinak se mi zdá že přechody mezi vop a sop byly hranaté a ne oblé jako ve stavebnici. Nerejpu, jenom se trochu ptám než bude pozdě, protože to taky řeším.