HomerII píše:Přibližuju se k ztvárnění své představy podoby horního křídla.
Houmí

Je lepší být překvapený pesimista než překvapenější optimista!
HomerII píše:Přibližuju se k ztvárnění své představy podoby horního křídla.
Ahoj ,popravdě jsem se pořád nemohl odhodlat se do toho křídla pustit .Dumal jsem nad tou fotkou a váhal , nakonec jsem si uvědomil že na křídle není vidět ani náznak přemalovaného kříže , na lozengovém potahu by ale mněl být rozeznatelný . To ve mně utvrdilo přesvědčení že křídlo bylo přetřeno a to v barvě skoro nebo stejné jako je barva přemalovaných křížů. Já jsem tedy zvolil částečně setřenou zimní kamufláž ,ale možností je samozřejmě mnoho . Udělal jsem si radost a LVG jsem si na sucho složil ,je to pořádnej macek . Bude to chtít nějakého pajduláka .zdesko píše:Nu, co dodat.? Pokud přijmeme předpoklad, že vše bylo přetřené, tak asi takhle nějak to na fotkách opravdu vypadá..![]()
Předpokládám, že tohle není náš Novák ,jedná se o Josefa Nováka . Ale velitel 1. polní letecké setniny byl Stanislav Novák (do 17.51919).Pajduláka hodlám posadit na oběžný kruh kulometu , ten by ho mohl unéstzdesko píše: Jo a ještě k tomu písmenu "N" v souvislosti s Novákem. Začíná mi připadat, že tenhle chlapík byl docela posedlej značit písmenkama všechno s čím přišel nějak do styku. Připoměl mi to zrovinka nedávno jeho Albatros/Oef (153.137). Takže bych i tohle "eN" na LVG bez odmlouvání s Novákem klidně spojoval..
Doporučuju počkat až bude LVG znova v prodeji a nepřeplácet ho na aukcích .CEVERTSS píše:Dobrý den modeláři!
Už delší dobu sháním model LVG. C.VI 1:32 Wingnut Wings a né a né sehnat.
Nevíte někdo prosím kde se tento model dá ještě sehnat?
Budu vděčen za každou radu.
S pozdr. J.M.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků