Z těch fotek si myslím že dobrý, sem tam nějaká bublina, ale s tím se dá počítat u tak tenkejch dílů. Lepší kritika by se psala kdyby odlitky byly v surfu. Na první pohled ale dobrý, vidíš že to neni nic těžkýho, jen je to časově náročný, já jsem imrvére zasekanej v koupelně.
Je to narychlo slepený, do surfu to hodit můžu a klidně vytáhnu ještě rytí nákym washem! Bál jsem toho, páč sem nevěděl do čeho jdu, ale už vim, že bát se nemám čeho, když tak to přinejhoršim zaformuješ znova! Hele von ten Lukopren nejni zas tak špatnej matroš
Vystřelim z děla, páč mašinkvér je na hov.o !!!!! Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji
no je super ze si sa dal na taketo odlievacie orgie v takejto mierke to musi byt poriadna makacka Carlos to sa len tak nevidi, ja by som na to nemal trpezlivost, este som zvedavy ako sa popasujes sprekrytom Cobra vyzera velmi dobre a tesim sa hlavne na Kamova
Tak je tu v Surfu, ještě zaformovat pár detailů a je hotovo Docela se peru s těma přistávacíma lyžema, jedny/dvoje pro sebe bych zvlád, ale jak je zaformovat, aby sly elegantně odlejt ??? Nenapadá někoho něco?
Přílohy
Vystřelim z děla, páč mašinkvér je na hov.o !!!!! Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji
Vim, že sem strašně pomalej, ale formy tvořim u kámoše a dohnat ho doma a ještě aby měl čas, dá docela fušku , takže palubka a sedačky vypadaj asi takhle
Přílohy
Domácí odlitek palubky
Kokpit v černé
Kokpit v Cobřičce
Trupy se docela daří
Mikro postup na Kamovu