Ahojte,po dlhšej dobe niečo odomňa,práca s modelom super a potom všetko išlo dole vodovodom ,počnúc farbami, dekály ktoré som si dal asi 3-krát vyrábat a aj tak to je na až po patinu.Suma sumárum -námet super,výsledok už taký super nieje
Zajímavá předloha, mě se to ve výsledku líbí! Škoda ale, když už máš fotky, že podle nich "nenašteluješ" obtisky na správné místo?! A taky jsi mohl ty obtisky (písmena) na boku obstříhnout... Honza
Naposledy upravil hoenny dne 19 úno 2015, 21:47, celkově upraveno 1
Super nápad, neokoukaná předloha v extra atraktivním markingu. Dekály - stane se, co už teď... Zvážil bych ale jedno - zda "to nezavřít", a to jen proto, že zvenku je sice vidět, že "se to nějak zavírá" (jsou tam šrouby), ale zevnitř - na vnitřní ploše otevřeného krytu - nic není... A nebo dohledat, jak to vypadá a dodělat zavírání...
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...
Veľmi zaujmavá predloha - fakt super. Pozerajúc na model a potom na foto originál vozidla som si všimol niektoré drobnosti, ktoré sa dajú odstrániť - tak napr. na vežičke vpredu (ako je optika ) máš nalepený diel (kryt), ktorý na skutočnom vozidle nie je , no a na vežičke pri modrom majáku je tiež reflektor,ktorý ti chýba. Pokiaľ sa jedná o zadnú otvorenú skrinku, asi bude lepšie ju zatvoriť. Inak pekný model, ktorý bude vytrčať medzi "zelenou" klasikou.
Pěkná předloha i provedení se mi líbí. Škoda, že ta bílá tak září na fotkách a nejde zaostřit na detaily. Strašně se mi líbí to decentní zašpinění povrchu