A abych nezapomněl, novinka to sice úplně není, ale konečně mi dorazily Hindy "skleníky" od F-TOYS... Trup je bohužel komplet secvakán dohromady včetně kabiny. Navíc spoje poněkud utrpěly přepravou. Snad to půjde rozumně rozebrat... Výzbroj (a pár dalších drobných dílů) je evidentně dělaná jako slide mold, UB bloky mají docela pěkná čela, zadní strana je bohužel horší. Na všem bohužel klasický "Shokugan Toy" nátěr, ale pochybuji, že by někdo v nejbližší době udělal Áčko jako klasickou stavebnici.
Mi-24A - proč ten hořký tón? Taky je mám a vypadají moc hezky. Vlastním všechny dosud vyšlé Mi-24 ve všech verzích - obludy od Revellu, nedomrlé od Dragonu, pokus o Déčko od F-Toys a kapánek rozpačité, i když dosud nejlepší Éčko od Zvezdy. Tohle Áčko je velmi dobré, dokonce uvažuji, že ho zkřížím se Zvezdou a tím odstraním její chyby, abych dostal solidní E. Oceňuji povedené detaily, je první, co má konečně modelová kola. Rozebrat mi šel pohodlně prsty, není lepený. Výzbroj jsem si nakřečkoval ze všech Milů včetně Mi-17 do jedné krabičky, když to porovnám s Áčkovou, nezdá se mi, že by nějak zaostávala. Všechny kamuflážní varianty mi příjdou slušně, čistě, jemně udělané, třeba na toho Vietnamce bych si dlouho troufal pistolí. Pokud budu dělat repaint a nepůjde z toho stripnout nátěr, přebrousím to jemným smirkem a stříknu základem, detaily by tím trpět neměly.
Jasně v porovnání s "východní" shortrunovou produkcí, polohračkovou Zvezdou, prastarýma Dragonama... (nedejbože exCrown hell ale to se Hinda netýká), je všeobecně zpracování F-TOYS úplně jiná liga. , akorát to předbarvení...