tak ja som z asie jak krysot napsal ,takze ty si zapadnar ,,,,Svitavy poznam len jedny ,,nad uhlavou,kde som vozil barvy ze slovenska,,,takze som si myslel ze si odtial,,ci ne? ,ted nevim sakra
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
pavel behensky píše:Ivane,Svitavy jsou když pojedeš z Hradce Králové na Brno přesně uprostřed.Žádná úhlava,už to pivo nelemtej .pavl
do prdele,tak to som sa poradne sekl,, ,,,,,tak sorry pavle,a jak to vis ze piju pivo? je to znat? ,,,,uz som v obraze,teraz viem ktere Svitavy ,,,,
Naposledy upravil COOLIWAN dne 08 úno 2015, 04:34, celkově upraveno 2
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
Auto mě nic neříká, ale práce výborná. Přemýšlel jsem, jestli není na škodu tolik leskej povrch, ale vidím že to umíš dobře utlumit. Co na to používáš?
To je škoda,že Ti auto nic neříká.A přitom je to V8 a po V8 se něktří můžou utlouct .Teď vážně.Pro mě to vůbec není škoda.Ten povrch je lesklej protože je to stříkaný barvou ze spreje z drogérky .Udělat z lesklé matnou je to poslední.Buď přidáním matné báze,nebo stříknout jednoduše matným lakem.Dost utlumí wash.Já si ,ale říkám,že když je ten model matnej,vypadá jako vystřihovánka z ABC. Vymaskoval jsem masku,kabinu a stříkl blatníky.Podfouklo to jen minimálně.Nic co by nesrovnala patina.Nechám zaschnout a jdu do dekálů.Už to konečně vypadá tak jak si to J.Moštěk vysnil .PAvel
Hoši díky,ale zas až takovej pohár to není .Čím víc se blížím k cíli,tím víc se mi toho daří podělat.I když jsem dekály měl odzkoušené,tak jsem je zvoral jako začátečník.Na straně u řidiče ještě jakš takš,ale u spolujezdce mi sedl trochu níž než měl.Při pokusu jej srovnat jsem ho ohrnul a už nevyrovnal.Navíc když jsem je chtěl přelakovat tak na té pravé jsem si nevšiml fakt velkých bublin-bohužel už na tom byl lak.Pokusy o nápravu vedly k ještě většímu prasení,tak si říkám o tom vrabcoj v hrsti a kašlu na to.Celé jsem to taky projel lehkou patinou a začnu to strojit.Okna už tam jsou daná,ale zase,moje noční můra gumy a stříbrná ventilačka-hotová pohroma.Takže tady zase pár kroků....Pavel