Kola jsou obyčejná italerka. Pneu stará plastová. Mám je raději jak gumová. A středy jsou z té jejich doplňkové sady, ale poskládaná dohromady a už ani nevim jak. Díky pánové za názory. Dnes jsem konečně našel fotečku jak to vypadá pod maskou a tak páchám expansku a brzdovou nádobku a na ostřikovače. Milda
Mildo, ten podvozek vypadá docela dobře. Klasická práce bez žádných výstřelků - mě se to tak líbí. Hezké auto a ta stavebnice Ti jde na ruku - je výborná.
Nechtěl bys zamakat ještě na té vazelíně na točně? Připadá mi to spíš jako led než vazelína... A přitom inspirace máš kolem sebe určitě dost.
Tak spáchal jsem něco, co mi pomuže dělat klidněji. Rouru hodím z ventilačky a přece jen jsme klidnější. Je to jen první zkouška , al funguje to jak jsem si přál. Ještě před ventilátor dám uhlíkovej filtr. Tedy možná neboť to stejně jde ven z okna. Na horu ještě dodám zářivku . časem možná na hoře vyřežu otvor a dám tam obyčejné sklo. Ale čistit to lze , tudíž to až v budoucnu. Pár foteček
Tak téměř konec. No ještě žlutou hadici a pak celkově přeprášit. Co za něj? Asi budu muset vyrobit kratinkej návěs pod kontejner. Nejlépe jedno či dvounápravovej a obouchanej kontik. No to je ještě ve hvězdách.