Asi sa skupinovka s Pz.I-kami moc neujala alebo už každý má svoje I-tky hotové keďže sa tu nič neudialo po viac než roku púšťam sa do novej dio s Pz.I Ausf.A od S-modelu a k nemu pridám model Leichttraktoru bude to taká malá dioráma s nádvoria polygonu... Pz.I je už hotová a čaká na surf... S-model sa skladal skoro sám a trvalo mi to možno tak 3 hodinky. Leichttraktor bude tvrdší oriešok je to predsa len resin a šupol som ho sem kedže nikam inam sa moc nehodí ...
Dnes som zbúchal Pz.I Ausf.B tento kúsok je od FtF kvalitou je slabší než S-model ale za cenu 5eur to nieje vôbec zlé. Stavba za dve hodinky má to hádam zo 10 dielov
je to přesně jak píšeš, S-model je opravdu lepší než FtF. Mám od FtF Adlera a proti tomu, co je od S-model, je to dost bída... Ale zase nevim, co dělat vždycky se dvěma kousky od S...
Nemám, já mám jedničky od Attacku a podle mě jsou prostě lepší... Už jenom kvůli pásům... Spíš už delší dobu uvažuju o T-35 Nechápu proč balí po dvou i takový kolosy
Tak to áno... Attack som staval aj ja ale ak smiem porovnať tak až na tie pásy sa mi zdá S-model lepší... Ale to je len môj názor... Každopádne si B-čko ešte zadovážim keďže potrebujem jeden na skratch Sturmpanzer I-ky
Vždyť ty pásy na S-modelu ani na FtF vůbec neodpovídají, zatímco Attack je úplně přesný a navíc má úseky udělané z rezinu. Vodící zuby přes celou šířku pásu se ti zdají ok?
Já to nemyslel tak ofenzivně, jak to mohlo vyznít . Sorry. Já jsem Attack stavěl, S-model ne, ale podle fotek výlisků i hotových modelů by mi ty ošizené detaily vadily.
No vyznelo to tak Ako určite máš pravdu, mne tie pásy mome tálne nevadia keďže som modifikoval nápad diorámi polygonu na porovnavanie jazdných vlastností Pz.I a Lt v teréne takže tam teoreticky bude možno aj blato kde sa to schová
Dnes som pokročil na Leichttraktore tím, že je to resin treba trocha brúsiť a tmeliť ale nieje to nič hrozné. Treba doplniť ešte pár detailov dnes som vyrobil nový lauf zo sústruženej Flak 43 a skrátil na potrebnú dlžku