to Kachl2: No já myslel, že mluvíš o italské agresi v Habeši 1935 - 1936, která sem nespadá. Období 2.sv. válka je ohraničené napadením Polska 1.9.1939 a končí kapitulací Japonska 2.9.1945. Ale jak to bylo po osvobození Habeše, jestli bojovali Etiopané společně se spojenci a měli na letadlech vlastní znaky, to se přiznám, že fakt nevím Viděl jsem modely nějakých britských mašin s etiopskými znaky, ale datované do poválečného období….. Stejně jseš rád za ty Němce
Tak koukám a nestačím se divit . Pěkně se to tady panečku rozjelo ! No já už má typ vybraný ( USA ), nebude to žádná tuctovka, tudíž se tímto omlouvám těm, kteří se těšili na P-51, P-47, B-17 a podobně. Mohu jenom prozradit, že je hoooooodně velký éro pro jednoho pilota a bylo určené pro pacifické bojiště . Zbytek doplním v příštím příspěvku s fotkama ( asi zatím jenom krabice ) Pro mě, jako pro veterána, co se vrací po letech to bude výzva ( kovový povrch), ale snad mě staří borci neroznesou na kopytech. Martin " mardoh" Dohnalík, KPM Blansko
Aby si Blansko nemyslelo, že jako jedinné něco dělá, tak pidipokrok i u přespolních.
Jak jsem již předesílal, bude ode mně Maďar a to Bf-109G-6, viz. první fotka. No a jelikož toho mám rozdělanýho víc, tak to sem budu sypat všechno najednou, takže ještě Bf-109G-2 a 2 x FW-190A-3. Mezky jsou od AZ, fokouše Tamiya, vše 1/72.
Kokpity čistá krabička, pouze pásy domácí výroba, ze které jsem ke konci myslel, že mě jebne. Není to úplně ideální, ale jsou to němci, takže...
Bf 109F/G u Maďarů, OK, ale Fw-190A/D nikoliv. Nebo plánuješ A-3 od Tamky překopat na F-8????
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
já bych řek, že to budou čistokrevní árijci...a maďar bude jen jeden... Jinak Ujíku, je nefér to takhle rozjíždět, když někteří (např. já) ještě nemají stavebnici