Mas pravdu, Magnum je super, aj ja mne sa velmi paci. S tym sklom mas pravdu..bol to boj,nesedelo to, najprv prava strana potom lava a nakoniec som to tam nechal tak...no sklo pojde urcite este von a pride nejake tesnenie, minimalne fixou obehnem okraj a asi aj na celne sklo pribudne nejaka skatulka na myto ale dakujem za pochvalu, od teba si to fakt vazim!
Matúš
Odoslané z GT-N7100 pomocou Tapatalku
Kamión je investícia...Náves je na zarábanie peňazí...
Návěs ještě asi chvíli potrvá, tak zatím pochválím jen tahač. Moc dobrá a čistá práce, v jednoduchosti je krása. Takové běžné auto, jakých jezdí mraky, ale jako model je to paráda. Jediný, co bych doplnil pro ještě větší "reálnost", tak na přední sklo krabičku na mýto (nebo na SK máte takovou tu velkou krabici spíš). I když do interiéru už se teď asi moc nedostaneš. A měl bych dotaz, jak jsi prosím nalepil na čelní sklo tu jmenovku a plaketu pro Euro normu ?? Nevím, jak to nalepit zevnitř, ale aby to bylo vidět i to nalepenou stranu přes sklo, prostě jako v reálu. U tebe to vypadá dobře. Díky
Diky za pochvalu som rad ze sa Vam to paci.a tym mytom mas pravdu, to sa aj hodlam este doplnit..celne sklo pojde este von, ako pisal Vit spravim tesnenie a hned doplnim aj myto lebo jak si uz spomenul na SK mame riadne "krabice od bot" ale tam dam aj ceske a PL, to su male krabicky A co sa tyka tych nalepiek, je to klasicky obrazok, zmenseny, vytlaceny na fotopapier a nalepene je to clearfixom od humbrolu, je to super vecicka, mozno to aj poznas..zo zaciatku ked to nato das tak to je vidiet ten clearfix ale ked "vyschne" vobec to neni vidiet a vyzera to ako realna nalepka ako origo tie emisne stitky a ta menovka nieje na skle ale na palubovke nalepena, no dalo by sa to s tymto zazrakom od humbrolu bezproblemov nalepit aj na sklo, ze to je akoze na prisavkach ako vlajocky..snad som to vysvetlil dobre
Odoslané z GT-N7100 pomocou Tapatalku
Myslím,že se to opravdu povedlo.....i když mě tohle auto vždycky připadalo,jako hrozná vopičárna....ale to neber moc vážně.... ....ale odvedená práce,super....jen se přikláním za opravu toho okna....to bije dost do očí.....a nevypadá to nejlíp.....
Krásny Magnum. Teda až na to sklo ale ono je tam viac vecí ktoré vôbec nesedia a treba s tým bojovať. Ako sedela strecha? Ja s tým kedysi bojoval no neúspešne. Boli tam neskutočné diery.
hoši ďakujem a to okno je jasná vec, opravim to určite, no neviem kedy sa k tomu dostanem zase, opäť už pomaly začína pracovný "kolotoč" takže času veľa nebude bouvier: ako hovoríš, nesedí tam kooooopec kooooopec vecí ale nevaí, bojoval som s tým ako sa dalo...ale zase ku podivu mne strecha sedela až moc moc pekne a bez nejakých viditeľných dier alebo medzier takže zase nato nemôžem povedať, kabina celkovo ako dvere, strecha a zadná strana a predok sadli celkom dobre no ostatné diely...ach škoda reči ale veď aj o tom modelarčina predsa, pobaviť sa s tým
Matúš
Jo takhle, tak to mě nenapadlo, musím na to teda zkusit sehnat ten clearfix, vím že se tím dají lepit i okna. A to jsi kápnul trochu na sklo, pak to přilepil a vytlačil to lepidlo do stran ?? Že tam vůbec není vidět přechod toho lepidla, nic, prostě jako kdyby to byla fakt samolepka
ne ne, normalne na tu stranu kde je ta emisná 3, na zelenu stranu som so špáratkom dal trošičku toho clearfixu, ale fakt len to tak úplne jemne potrel clearfixom a nalepil na okno rovnako tak aj vlajocky a aj tie nalepky o emisnej a technickej kontrole som nalepil
Matúš