Rozumíte tomu naprosto správně....jak budou nové formy, tak bude i V3S...projděte si téma zpětně a uvidíte jak to vypadá. Je možnost si pořídit i lepty k modelu. Dám vědět jak to bude aktuální a dlouho to nebude trvat.
Napište již rovnou adresu a vyžádejte si číslo konta k platbě na účet.
Ceny jsou:
Valník : 250 Kč SUEZ : 300 Kč Skříňovka: 350 Kč
+ poštovné.
Raketometná verze již není v nabídce. Ohledně leptů kontaktujte pana Vladimíra Muffa na emailu a domluvte se individuelně mezi sebou.Kontakt je zde v tématu.
Zdravím, plechy na V3S jsou k dispozici ve dvou verzích. Základní je za 85 Kč a obsahuje univerzální díly na podvozek a kabinu. Sada krytů na okna je za 60 Kč a jsou v ní jen plechy na zakrytí oken. Fotky jsou tady na foru asi o dvě strany zpátky. Zájemce prosím o kontakt na ffmuff@post.cz . Posílám poštou a nebo přivezu po dohodě na modelářskou akci. Hezký den FF
Ahoj, zisťoval som či sú modely tejto krásnej V3Sky k dispozícii. Žiaľ formy sú už nepoužiteľné Je však možnosť vyrobiť nové, ak sa nájde dostatočný počet záujemcov. Týmto sa obraciam na Vás, ak niekto máte záujem o tento model, kontaktujte pána Milana Krnáče MMK. Kontakt je v tomto vlákne. Marián
Po dlhšom čase sa mi podarilo na twittery u Morant Mathieu nájsť zas jednu raritu V3S sýrskej armády, malo by to byť z bojov v Sýrii a fotka je datovaná zo 4.2.2016.
Přílohy
CaXrKthWYAACXN2.jpg (10.41 KiB) Zobrazeno 3792 krát
Prosím slabší povahy aby nekoukali na obrázky. Mohlo by se jim udělat nevolno... Moc se mi líbila zdejší V3Ska od Honzy Pavlíka. Tak jsem si je objednal u MMK. Valník a skříň. Zde proběhla výroba, kvalitní zalení a odeslání Českou poštou, bohužel... Problém jsem začal tušit, když jsem přišel v práci ke stolu a uviděl krabičku. Pomačkanou, vlhkou. S otiskem podrážky...
A po rozbalení to už nevypadalo jako model
Následovala cesta na poštu a reklamace, po celkem 4 návštěvách uznaná. Tudíž peněžní ztráta se nekonala, ale srdíčko pláče.
A nyní doufám, že MMK dokáže z forem vydolovat ještě jednu kopii...
V zálivu byla véeska s docela vyvedeným vembloudem přes celý bok, ta by stála za hřích. Měl jsem kurňa někde fotku, ale ať hrabu jak hrabu, nemůžu ji najít .
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
No to je v prdeli. Tohle by se normálně nemohlo stát. Na to nějakej k***t musel dupnout...formy už byly v řiti, nevim zda Milan z nich ještě něco odleje.