Tak konečne další model, čisto z krabičky, akurát odvrtaná hlaveň, doplnené madlá na veži, zvary (vôbec sa mi nepodarili, neviem to ). Patina na modeli nič moc, stále sa učím, ale s podložkou som celkom spokojný . Kríky od polaka a tráva noch. Ešte označenie je iné, cez masky čo som si vyrezal, snáď to vyzerá fajn, nechcel som to z krabičky, to má každý .
pokud jsi chtěl těma čmouhama naznačit odřeniny tak ti musím prozradit že se to nepovedlo. Vypadají hrozně. Příště to zkus kouskem molitanu v pinzetě. Naber si kousíček barvy na molitan, otři velkou část do kapesníku a vyzkoušej nan nějakém papíru bokem. Až ti bude dávkovat barvy akorát tak pak až začni na modelu. Stejnou technikou můžeš dělat odřeniny i štetcem...
Akurat som ti chcel napisat, ze skus odreniny nabuduce robit molitanom, ale potom som si vsimol predchadzajucu komunikaciu. Ako tak na ne pozeram, ty si ich molitanom akoby natieral. Skus ich tupovat (tukat) tak, ze molitan po namoceni do farby takmer do sucha povytieras a potom zacni jemne tukat po hranach a postupne aj niekde na plochu. Treba to skusat.